A litter CAO


PEDIGREE -


PHOTO ALBUM -


PARENTS -

father: ZHAANBEK (import from Russia). Champion of Russia.

mother: BAIBURI SHANDI ZHAMAL (import from Russia). Champion of  Serbia.


Prvo leglo u nasoj odgajivacnici dobijeno je od BAYBURI SHANDI ZHAMAL 2009. godine. U kombinaciji sa sinom Turkmen Kala Alamata - Zhanbekom, bio je uradjeno linijsko parenje (linija Crnog Ekimena) i inbreeding na Dzaladasha.

  

U leglu od deset stenadi svi su rodjeni zdarvi i pravi, leglo je veoma ujednaceno. Zhamal se pokazala kao izvanredna i brizna majka. Psi iz ovog legla su bili veoma uspesni na izlozbama.

  

ALADZA IZ RUSKOG IZVORA (odg-ca "Ruski Izvor") na Svetskoj izlozbi u Bratislavi 2009. godine postala "Najbolje stene-zenka" u rasi SAO. Sada ALADZA je vec postala MLADI SAMPION SRBIJE, MLADI SAMPION BUGARSKE, MLADI SAMPION MAKEDONIJE, SAMPION CRNE GORE.

 

AJBAR IZ RUSKOG IZVORA takodje zatvorio SAMPIONAT MLADIH SRBIJE i HRVATSKE, bio je nekoliko puta "Najlepse stene SAO" na izlozbama u Srbiji i sire.

 

AK TAK IZ RUSKOG IZVORA postao je Mladi pobednik I Specijalke Ruskih Rasa u RS "Banja Luka 2010., Klupski podednik izlozbe Kluba ruskih rasa Srbije (Banovci-2011) i dobio je titulu "Kandidat za Sampiona Medjunarodnog kluba SAO (najjaci rang za jednog azijata), uspesno se takmici za Sampiona BIH, Srbije, Hrvatke. Zavrsio je SAMPIONAT MLADIH CRNE GORE, MAKEDONIJE, BUGARSKE, i postaj je MLADI SAMPION BALKANA!

 

ABREK IZ RUSKOG IZVORA je postao MLADI SAMPION SRBIJE, kod ruskih eksperata ima stabilno ocenu "odlican" i sprema se za nova takmicenja.

 

AT ABRASH IZ RUSKOG IZVORA - takmici se za Mladog sampiona Crne Gore.

 

AFRIKA IZ RUSKOG IZVORA postala je MLADI SAMION SLOVACKE, MLADI SAMPION CENTRALNE EVROPE, POBEDNICA IZLOZBE KLUBA RUSKIH RASA SLOVACKE U MLADIMA.