Ruski Izvor

 

Odgajivacnica "Ruski Izvor" registrovana je u FCI i JKS pod brojem 4160, specijalizacija od 1995. godine - rasa "Kavkaski ovcar", a od 2004. i - "Srednjeazijski ovcar".

Svi nasi psi su uvezeni iz maticne zemlje (Rusiji i bivseg SSSR), pazljivo birani i strpljivo docekivani iz najboljih odgajivacnica. U pedigrejuma nasih pasa srescete legendarne pse, kao i aktuelne sampione, cija imena cine istoriju rase. U toku svih ovih godina smo prikupljali razlicite krvne linije i priplodni materijal uvozom i parenjima nasih zenki sa najboljima muzjacima u okruzenju. Gajimo i drzimo pse izkljucivo cistih linija priznatih od strane maticne zemlje.

Uspeh nasih pasa na izlozbama, kao i uspeh potomaka nasih pasa mozete pratiti putem naseg sajta, kao i uzgojni plan odgajivacnice i planirana legla. Takodje, potrudicemo se da pruzimo posetiocima sajta dosta korisnih informacija o rasama, uzgoju, aktuelnim desavanjima.

Nadamo se da ce boravak na nasem sajtu biti za vas interesantan i prijatan!

Dobrodosli u "Ruski Izvor"!Vise o *RUSKOM IZVORU*

 

O NAMA - saznajte vise o odgajivacnici i njenim vlanicima

 

NASI SAMPIONI - pogledajte rezultati nasih pasa i pasa, koji su rodjeni u nasoj odgajivacnici.

.


Odgajivacnica *Ruski Izvor*

Gde se nalazimo:This site was created with Jimdo!

Anyone can make their own website with Jimdo -- easily and for free! Choose templates, click to customize, add content in just seconds. It's that simple!
Sign up for your own free website at www.jimdo.com and get started right away.