Ruski Izvor

 

Odgajivacnica "Ruski Izvor" registrovana je u FCI i JKS pod brojem 4160.

 

Jos pre registracije odgajivacnice nasa specijalizacija od 1995. godine je bila rasa "Kavkaski ovcar", a od 2004. i - "Srednjeazijski ovcar"

Za ove godine puno je pasa proslo kroz nasu odgajivacnicu. Psi, koje cine bazu odgoja RUSKOG IZVORA su uvezeni iz maticne zemlje (Rusiji i bivseg SSSR), pazljivo birani i strpljivo docekivani iz najboljih odgajivacnica.

 

U pedigrejima nasih pasa srescete legendarne pse, kao i aktuelne sampione u lepoti i radu, cija imena cine istoriju rase. U toku svih ovih godina smo temeljno prikupljali razlicite krvne linije i priplodni materijal uvozom i parenjima nasih zenki sa najboljima muzjacima u okruzenju.

 

Gajimo i drzimo pse izkljucivo cistih linija priznatih od strane maticne zemlje. Svako parenje nasih zenki je opravdano, priplodnjaci su pazljivo odabrani i zadavoljavaju sve nase kreterijume, pocev od zdravlja, karaktera i zavrsavajuci lepotom i izlozbenim rezultatima. Ne koristimo u priplodu jedinke sumnjovog porekla, pedigreji nasih pasa su providni i provereni u maticnoj zemlji. Priplodnjaci (muzjake i zenke) u nasoj odgajivacnici provereni na displaziju laktova i kukova i poseduju zdravstveni sertifikati.

 

Uspeh nasih pasa na izlozbama, kao i uspeh potomaka nasih pasa zabelezen na sajtu i u pamcenju ljubitelja rase, citavu deceniju nasi psi zauzimaju dostojna mesta na postoljima sirom zemlje i u inostranstvu. Uspeh nasih pasa mozete pratiti putem naseg sajta, kao i uzgojni plan odgajivacnice i planirana legla.

 

Takodje, trudimo se da pruzimo posetiocima sajta dosta korisnih informacija o rasama, uzgoju, aktuelnim desavanjima. Dosta clanaka iz strucne literature, prevedenih sa ruskog nalazi se u "biblioteci" sajta. 

 

Nadamo se da ce boravak na nasem sajtu biti za vas interesantan i prijatan!

 

Dobrodosli u "Ruski Izvor"!


Vise o *RUSKOM IZVORU* -

 

O NAMA - saznajte vise o odgajivacnici i njenim vlanicima  

 

NASI SAMPIONI - pogledajte rezultati nasih pasa i pasa, koji su rodjeni u nasoj odgajivacnici.


Odgajivacnica "RUSKI IZVOR" se nalazi u Banovcima, 20 km od Beograda. Svi koji su posetili nasu odgajivacnicu, zapazaju idealne uslove za drzanje pasa: prostrani boksovi i veliki ispust, mogucnost istrcavanja pasa van prostora odgajivacnice, i kvalitetnu ishranu i negu pasa.

Saradujemo sa najboljima odgajivacima u maticnoj zemlji - Rusiji i svetu, posecujemo najace specijalizovane izlobe za rasu, takmicimo se na svim znacajnijim izlozbama u nasem okruzenju (Evropske i Svetske izlozbe pasa, specijalizovane izlozbe u Evropi) i za ovih cetrnaest godina rada nasi psi nisu gubili na izlozbama i potvrdili su svoje kvalitete titulama na svim najznacajnim kinoloskim manifestacijama.


Odgajivacnica *RUSKI IZVOR*

Gde se nalazimo: