Ruski Izvor

 

Odgajivacnica "Ruski Izvor" registrovana je u FCI i JKS pod brojem 4160.

 

Jos pre registracije odgajivacnice nasa specijalizacija od 1995. godine je bila rasa "Kavkaski ovcar", a od 2004. i - "Srednjeazijski ovcar"

 

Inace, ove 2012. godine odgajivacnica RUSKI IZVOR obelezila je svoj desetogodisnji jubilej!

 

Za ove godine puno je pasa proslo kroz nasu odgajivacnicu. Psi, koje cine bazu odgoja RUSKOG IZVORA su uvezeni iz maticne zemlje (Rusiji i bivseg SSSR), pazljivo birani i strpljivo docekivani iz najboljih odgajivacnica.

 

U pedigrejima nasih pasa srescete legendarne pse, kao i aktuelne sampione u lepoti i radu, cija imena cine istoriju rase. U toku svih ovih godina smo temeljno prikupljali razlicite krvne linije i priplodni materijal uvozom i parenjima nasih zenki sa najboljima muzjacima u okruzenju.

 

Gajimo i drzimo pse izkljucivo cistih linija priznatih od strane maticne zemlje. Svako parenje nasih zenki je opravdano, priplodnjaci su pazljivo odabrani i zadavoljavaju sve nase kreterijume, pocev od zdravlja, karaktera i zavrsavajuci lepotom i izlozbenim rezultatima. Ne koristimo u priplodu jedinke sumnjovog porekla, pedigreji nasih pasa su providni i provereni u maticnoj zemlji. Priplodnjaci (muzjake i zenke) u nasoj odgajivacnici provereni na displaziju laktova i kukova i poseduju zdravstveni sertifikati.

 

Uspeh nasih pasa na izlozbama, kao i uspeh potomaka nasih pasa zabelezen na sajtu i u pamcenju ljubitelja rase, citavu deceniju nasi psi zauzimaju dostojna mesta na postoljima sirom zemlje i u inostranstvu. Uspeh nasih pasa mozete pratiti putem naseg sajta, kao i uzgojni plan odgajivacnice i planirana legla.

 

Takodje, trudimo se da pruzimo posetiocima sajta dosta korisnih informacija o rasama, uzgoju, aktuelnim desavanjima. Dosta clanaka iz strucne literature, prevedenih sa ruskog nalazi se u "biblioteci" sajta. 

 

Nadamo se da ce boravak na nasem sajtu biti za vas interesantan i prijatan!

 

Dobrodosli u "Ruski Izvor"!

Vise o *RUSKOM IZVORU* -

 

O NAMA - saznajte vise o odgajivacnici i njenim vlanicima  

 

NASI SAMPIONI - pogledajte rezultati nasih pasa i pasa, koji su rodjeni u nasoj odgajivacnici. 

.

Odgajivacnica *RUSKI IZVOR*

Gde se nalazimo:

welcome!


website counter
free counters